Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
Redaktionsbloggen

Historiskt prisregn över Fokus

Tre priser på fyra nomineringar. Det blev skörden för Fokus vid årets tidskriftsgala i går kväll.

Fokus krönikör Katrine Kielos fick priset för Årets medierookie, Lena Andersson för Årets krönikör och Urban Hamid fick priset för Årets journalist för sina texter om Irak i Fokus. Det innebär att vi för andra året i rad kammar hem just den prestigetrofén - förra året fick ju Torbjörn Nilsson priset. Enligt Sveriges tidskrifters egen vd har ingen tidning någon gång kammat hem så många priser på en och samma gång. Det blev fest, glada miner och till och med skumpa när vd Lasse Grafström, annars känd för att vara en snåljåp av episka mått, till slut kunde övertalas att lägga in sitt kort i baren.

Video: Erik Fichtelius

Fichtelius har tänkt på hur regeringen sköter sina chefsrekryteringar

KrönikaNovell
Prenumerera