Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
Redaktionsbloggen

Göran Lambertz: »Artikeln både rolig och intressant«

Att få personifiera juristernas maktövertagande är förstås rätt häftigt för den som är lite fåfäng. Och från mitt perspektiv var artikeln i förra numret både rolig och intressant. Dessutom njutbar som text. Kanske vill jag dock gjuta lite bromsolja på artikelns huvudtema. För även om juristerna har tagit över en del makt från politikerna så är det trots allt bara på marginalen.För egen del får jag skämmas lite för åtminstone ett av mina uttalanden i artikeln. Det är dumt att yttra sig nedlåtande om människor som faktiskt förtjänar mycket respekt. Det gör Thomas Bodström, precis som andra politiker som gör mycket nytta men som ibland drabbas av den sjuka som består i att de agerar för mycket utifrån en önskan att vinna politiska poänger. Det blir för mycket prat och för dålig fokus på det som verkligen behöver göras.

Göran Lambertz

PS. Nyss förlorade jag mot både Thomas och Lill-Håkan. Men det berodde mest på att de hade tur.

Artikeln om juristernas maktövertagande hittar du här.

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera