Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren

PARKMAN I SVERIGE AB tar över driften av Sollentuna Centrums parkeringssystem.

 

AUTOPAY som är det modernaste systemet på marknaden gör det smidigare för kunderna att parkera. Kameror läser av registreringsskylten vid in- och utfart och på så vis loggas parkeringstiden. AUTOPAY ersätter det gamla bomsystemet och nu får kunderna fyra olika sätt att betala på, efter att man är klar med sitt besök.

 

Det bästa med systemet är att man inte kan få några parkeringsböter.

AUTOPAY finns nu i Täby C, Nacka Forum, Kista Galleria, Kista Science Tower, Solna Centrum, ICA MAXI Solna Business Park och Signalfabriken.

Läs mer om Parkman och AUTOPAY på: www.parkman.nu

 

Om Parkman i Sverige AB

Parkman i Sverige AB är det tredje största privata parkeringsbolaget i Sverige och strävar efter att erbjuda marknadens senaste parkeringslösningar och personlig service. Bolaget har 32 heltidsanställda och omsatte 150 miljoner kronor förra året. Parkmans kunder innefattar bland annat Unibail Rodamco, Citycon, Fabege, Vasakronan m.fl.

 

AUTOPAY är utvecklat i Norge och har funnits på norska marknaden i 2 år. Idag finns systemet bla. i Sverige, Estland, Litauen, Polen mfl.

Vill du läsa hela artikeln?

Detta är ett utdrag ur en artikel. Om du vill få tillgång till den här artikeln och hela tidningen digitalt, välj då det alternativ som passar dig bäst.

Redan prenumerant Köp lösnummer Börja prenumerera

KrönikaInrikes/utrikes

Prenumerera