Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
0d20af428424

Unisportstore: Hur man väljer de bästa fotbollsbenskydden

Att välja de bästa benskydden är oerhört viktigt för alla fotbollsspelare. Benskydd skyddar dina ben från otäcka glid kollisioner och herrelösa sparkar som allvarligt kan skada benet och skada din karriär. Trotts detta ogillar många spelare att bära benskydd. Det har en uppenbar säkerhetsfördel, men benskydd kan också påverka din prägel på bollen. De rekommenderas att du tränar med skydden på för att säkerställa din boll beröring, så att när du väll spelar en match så är du van vid skydden du köpt.

Det finns en rad olika typer av benskydd som vi kommer gå igenom lite snabbt.

”Slip in” benskydd

De flesta benskydd används från medel till hög nivå spelare är en slip i benskydd. Dessa är lätta skydd som ger tillräckligt skydd i ett paket som ökar den fria rörligheten.

Ankel benskydd

Den andra typen av benskydd innefattar vristskydd. Stoppningen sträcker sig från botten av hårdplastskenbensskyddet att linda runt vristen. En elastisk rem sträcker sig allmänt ytterligare att linda runt undersidan av foten och låsa skyddet på plats. På toppen av skyddet är vanligtvis ett kardborreband som håller skyddet på plats på benet. Dessa vakter används i allmänhet med yngre spelare som är mer benägna att herrelösa sparkar som kan kollidera med en annan spelares vrister.

 Strumpbenskydd

Den tredje och minst populära beskyddet är de såkallade strumpbenskydd. Dessa är strumpor som kommer till ett lågt pris som kombinerar en fotbollsstrumpa med benskydd i ett praktiskt paket. Dessa är bärs också i allmänhet av yngre spelare med bekvämlighet i åtanke.

De bästa fotbollsbenskydden ska helst vara lätta, ultra skyddande och inte påverka din mobilitet. Vi tänkte bryta ner några av de bästa och lista dem här.

Nike Mercurial Flylite

Dessa är benskydd från Nike. Och är ett av de mest unika och bästa fotbollbenskydden på marknaden. Dess unika konstruktion gör att de är super lätta och detta ger dig rörelsefrihet och ökad rörlighet när du dribblar.

Puma evoPOWER 3.3

Puma har skapat en vinnare med evoPOWER benskydd.  ”Slip in” skydd som är ett av de bästa fotbollbenskydden på marknaden på grund av sin otroliga passform, skyddsfaktor, hållbarhet och låga vikt.

Nike Mercurial Lite

Nike har även producerat de fantastiska Mercurial Lite benskydden. Dessa benskydd är underbara på grund av hur de är utformade för alla. Benskydden passar de flesta och är därför extremt bekväma allt till ett otroligt lågt pris.

Om Unisportstore.se

2002 lanserades Unisportstore.se som en nordisk nätbutik. Idag har butiken vuxit till en enorm aktör på nätet. Med en primär målsättning att erbjuda de bästa produkterna av högsta kvalité till hela den skandinaviska marknaden. Unisportstore är en av Europas mest välkända konceptbutiker, och erbjuder allt ifrån exklusiva fotbollsskor och målvaktshandskar, träningskläder och utrustning.

Media

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News

Vill du också synas med dina nyheter på fokus.se? Läs mer om publicering på fokus.se

Läs fler pressmeddelanden på Fokus.se

Video: Erik Fichtelius

»3:12-reglerna gör folk till skatte­planerande kapitalinkomsttagare«

KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera