Betalningar med Klarna

Vi samarbetar med Klarna för att kunna erbjuda dig nya sätt att betala för digital läsning och uppmanar dig att läsa Klarnas användarvillkor samt Klarnas dataskyddsinformation noggrant.

Få shoppingupplevelsen du förtjänar i nya Klarna-appen. Med personlig inspiration, exklusiva erbjudanden och friheten att betala som du vill. Om du behöver hjälp med din betalning finns Klarnas kundservice tillgängliga 24/7 via chatt direkt i appen. Gå in och titta på Klarnas hela FAQ-sida. Du kan nå Klarna när som helst på klarna.com/se/kundservice eller genom att ladda ner Klarna-appen.

Klarna använder en lång rad av förebyggande och övervakande system och processer för att skydda din information och förhindra olika typer av bedrägeriförsök.

Om Klarna

Klarna grundades i Stockholm 2005, med målet att göra det enklare för människor att handla på nätet. De senaste 15 åren har tekniken utvecklat, engagerat och förändrat världen omkring oss, men vår målsättning är fortfarande lika relevant som någonsin tidigare, att göra betalningar så enkla, säkra och framförallt så smidiga som möjligt.

Idag är Klarna en av Europas största banker och erbjuder betalningslösningar till 85 miljoner konsumenter och 200 000 butiker i 17 länder. Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av “prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick.

När företaget 2014 förvärvade SOFORT skapades Klarna Group. Klarna backas av investerare som Sequoia Capital, Bestseller, Permira, Visa och Atomico.