Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren

Mark Zuckerberg

Aktuellt

Fel om Zuckerbergs brudar

Idag har den omsusade filmen om Facebook-grundaren svensk premiär, men enligt Mark Zuckerberg själv har man fått hans förhållande till tjejer om bakfoten.

Under ett business-event i helgen sa Mark Zuckerberg att han var imponerad över att personerna bakom den omsusade Facebook-filmen, The Social Network, fått alla små detaljer om honom rätt: varenda skjorta och fleecetröja som Jesse Eisenberg bär i filmen har han faktiskt ägt.

I övrigt har filmskaparna fått det mesta om bakfoten, enligt Zuckerberg i en utfrågning som finns att se på Youtube. Särskilt när det gäller hans förhållande till det motsatta könet. Nog för att han har blivit dumpad (»in real life, a lot»), men flickvännen som dumpar honom i början av filmen existerar inte. Och nej, han började inte bygga världens största sociala nätverk för att kunna ragga på tjejer!

»They just can't wrap their heads around the idea that someone might build something because they like building things«, sa han.

Men så bygger också filmen på Harvard-kompisen Eduardo Saverins utsagor, en vän som inte längre är en vän. Läs mer om turerna bakom filmen här. Eller om integritetsdebatten kring Facebook här.

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera