Extra

Är du Fokus nästa Art Director?

Nyhetsmagasinet Fokus söker en kvalificerad AD för en heltidstjänst med start under första kvartalet 2018.

Tjänsten är placerad vid Fokus redaktion på Valhallavägen och innebär att ha det fulla ansvaret för form och redigering av tidningen.

Du bör vara kreativ och kvalitetsmedveten samtidigt som du har förståelse för att vi är en liten arbetsplats med en begränsad budget. Uttrycket trolla med knäna ska inte vara dig främmande. Inte heller att ha kul eller att ta ansvar.

Vi uppskattar dig som kommer på de mest spännande lösningarna för ettan och som också snabbt kan göra ut en enkel nyhetssida. Vår webbchef vill också ha en arbetskamrat som ständigt kan förbättra fokus.se

Du har en mångårig erfarenhet av tidningsproduktion och är en hejare på rubriksättning men får gärna vinna dina första priser här med oss. Du ska behärska indesign, wordpress, illustrator och photoshop.

Vi värdesätter en förståelse för samhället i stort och politik, kultur och näringsliv i synnerhet.

Vi ser fram emot din ansökan till redaktionschef Johanna Kronlid: johanna.kronlid@fokus.se eller chefredaktör och vd Claes de Faire claes.defaire@fokus.se.

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera