Ekonomi Uppblåsta påsar Antalet företag som erbjuder hemleverans av färdiga middagskassar har exploderat det senaste året. Av: Redaktionen
Livsstil Råkost Levande bläckfiskar och råa hjärnor. Det handlar om att utmana sina fördomar och söka den rena smaken. Av: Anna Ritter
Inrikes Finmat lagad i laboratoriet Han var forskningschef på Microsoft. Nu har Nathan Myhrvold skrivit en kokbok på 2 400 sidor. Av: Anna Ritter
Fokus 20 årVeckans Fokus Fullt krig i fettfrågan Personpåhopp, brutala sågningar och löpsedlar i kvällspressen. Den utdragna debatten om fettdieten har blossat upp på allvar igen de senaste dagarna. Av: Anna Ritter•
Livsstil Nya smaker vidgar gommen Glöm sött och surt. Gastronomerna har redan gjort umami till vardagsmat – nu kommer den nya smaken kokumi. Av: Redaktionen
Ekonomi Politikerna petar i maten Genom att försöka styra utbudet har nervösa regeringar bidragit till att driva matpriserna till rekordnivåer. Av: Redaktionen
Inrikes Den osynliga kocken I veckan vinner en man Sverigemästerskapet i matlagning. Men vem är Sveriges bästa kock? Av: Linda Eriksson
Fokus listar Späckat Årets frosserihögtid är kommen. Fokus listar lokal julmat, ädla drycker och julbordets objudna gäster. Av: Anna Ritter
Kultur Sprängkraften i en cupcake Vad är det som är så provocerande med starka kvinnor som bakar supersöta muffins med glasyr på? Av: Redaktionen
Bokrecension 3. Från Leila Khaled till Greta Thunberg – ett halvt sekel av palestinsk vänstersekterism Av: Lars Åberg•