baylan-vs-schlingmann

Debatten mellan Schlingmann och Baylan

Hela debatten mellan partisekreterarna för s & m direkt från södra teatern i Stockholm. Dessutom Nicklas Källebring från Synovate om integration som valfråga och presentation av vinnarkommunerna i Fokus integrationsrankning.

Läs också Devrim Mavi om en alltmer nationalistisk höger, PM Nilsson om varför integration inte kommer bli en stor valfråga, Claes Lönegård om varför det kommer bli en stor valfråga och Karin Pettersson har hela länklistan.

Vidare till Fokus integrationsrankning 2009.

Prenumerera på Fokus!

Fokus, 144 kronor per månad!

4 comments

  • […] Ja, det blev knökfullt. Och ja, det var Gnosjö som toppade integrationsrankningen i år igen. När det gäller själva debatten, så bjöd Per Schlingmann på inblickar i moderat strategi inför valet 2010, och Ibrahim Baylan pratade jobb, jobb, jobb. Meningarna gick, inte oväntat, isär i frågan om moderaternas integrationspolitik och retorik kan gynna Sverigedemokraterna. Personligen tyckte jag att moderatorsuppgiften var svårare än vanligt, eftersom jag ville att det skulle bli mer av samtal än debatt, men ändå spännande. Hur det gick? Well, kolla själv här. […]

  • […] Ja, det blev knökfullt. Och ja, det var Gnosjö som toppade rankningen i år igen. När det gäller själva debatten, så bjöd Per Schlingmann på inblickar i moderat strategi inför valet 2010, och Ibrahim Baylan pratade jobb, jobb, jobb. Meningarna gick, inte oväntat, isär i frågan om moderaternas integrationspolitik och retorik kan gynna Sverigedemokraterna. Personligen tyckte jag att moderatorsuppgiften var svårare än vanligt, eftersom jag ville att det skulle bli mer av samtal än debatt, men ändå spännande. Hur det gick? Well, kolla själv här. […]

  • […] Kolla på debatten. […]

  • […] Kolla på debatten. […]