Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
baylan-vs-schlingmann Extra

Debatten mellan Schlingmann och Baylan

Hela debatten mellan partisekreterarna för s & m direkt från södra teatern i Stockholm. Dessutom Nicklas Källebring från Synovate om integration som valfråga och presentation av vinnarkommunerna i Fokus integrationsrankning.

Läs också Devrim Mavi om en alltmer nationalistisk höger, PM Nilsson om varför integration inte kommer bli en stor valfråga, Claes Lönegård om varför det kommer bli en stor valfråga och Karin Pettersson har hela länklistan.

Vidare till Fokus integrationsrankning 2009.

4 thoughts on “Debatten mellan Schlingmann och Baylan

Kommentarer är avstängda.

Video: Erik Fichtelius

SD eller S?

KrönikaNovell
Prenumerera