Intervju »Jag behöver inte mer av någonting« Tv-programledaren och plugghästen Lotta Lundgren filosoferar om konsumtion. Av: Redaktionen
Livsstil Ny vår för gammal gubbe En jordgubbe som smakar ananas är inget nytt – det är originalet. Av: Redaktionen
Livsstil Mozzarellans moder Den är inte lätt att få tag på, burratan, men det är just jakten som markerar det exklusiva. Av: Nina Brevinge
Kultur Riktiga hen äter sallad Med ett könsneutralt pronomen slipper vi fåniga kokböcker. Av: Josefin Olevik
Inrikes Krogarnas förbannelse Hittills har ingen svensk krog fått tre stjärnor – ska det ändras i årets utgåva? Av: Redaktionen
Livsstil Elitvin för ängsliga Amaronevin är det självklara valet när middagsbjudningsångesten slår till. Av: Madelene Engstrand Andersson
Intervju »Blodpudding tycker jag mycket om« Stjärnkocken och vinkännaren Magnus Nilsson berättar om varför det är månadslång kö till hans nödföda. Av: Redaktionen
Fem frågor »Kött är gott« Rött kött och charkprodukter ökar risken för cancer, enligt en sammanställning som DN har gjort. Varje år äter en genomsnittlig svensk 85 kilo kött. Jonas Paulsson är miljöpartistisk politiker i Täby och initiativtagare till det svenska »Köttfri måndag«- nätverket. Av: Redaktionen
Livsstil Sushi till snapsen Skinka och sylta står oss upp i halsen. I stället letar sig alternativen in på julbordet. Av: Linda Eriksson
Bokrecension 3. Från Leila Khaled till Greta Thunberg – ett halvt sekel av palestinsk vänstersekterism Av: Lars Åberg•