Krönika Malte Persson: Den perversa jakten Matbutiker i olika länder är luckor genom vilka man gastroskopiskt kan blicka in i folksjälen eller folkmagen.
Inrikes Starkast vinner Ängsliga hobbyodlare bör välja chilifrukt. Den går inte att misslyckas med. Av: Anna Ritter
Inrikes E-nummer i stora lass Med solen kommer glassvädret. Att glass i princip kan innehålla vad som helst är en helt annan sak. Av: Nina Brevinge
Aktuellt Matbranschens spånskiva Ikea har dragits in i hästköttsskandalen. Kanske inte så konstigt. Av: Martin Ahlquist
Inrikes Sverige äter mindre svenskt Galna ko-sjukan, köttfärsskandalen och hästlasagnen. Inget stoppar aptiten för utländskt kött. Av: Nina Brevinge
Krönika Fokus Redaktionen: Tygla köttets lustar Här följer tre anspråkslösa förslag för dig som vet att det är sant att vi äter för mycket kött men inte är beredd att bli helvego.
Inrikes Gott är gott nog Nollnolltalets kaloriskräck är som bortblåst när den svenska kockeliten gör upp. Av: Nina Brevinge
Kultur Sötebrödsdagar Lokala bagerier blir fler när vi inte orkar klappa på surdegen längre. Av: Linda Eriksson
Kultur Däremellan kommer fastan Nu dammar hälsoprofeterna av den urgamla traditionen att svälta. Av: Anna Ritter
Livsstil Tillbaka till naturen Det nyaste inom vinframställning är att göra som för 6 000 år sedan. Av: Nina Brevinge
Bokrecension 3. Från Leila Khaled till Greta Thunberg – ett halvt sekel av palestinsk vänstersekterism Av: Lars Åberg•