Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
Redaktionsbloggen

Tortyr för välgörande ändamål

Just nu pågår en bisarr diskussion i amerikanska medier om för- och nackdelar med tortyr. "Waterboarding" är ordet för dagen, och bortsett från att det är en skräckfylld upplevelse att se vuxna människor sitta i tv och på detaljnivå diskutera olika tortyrmodeller, och vilka som faktiskt fungerar - då är det tydligen mer okej att de används - har diskussionen lett till en märklig vadslagning. Det började med att konservativa Fox News ankare Sean Hannity erbjöd sig att bli waterboardad för välgörande ändamål:

Någon dag senare svarade liberala MSNBC:s skjutjärnsankare Keith Olbermann med att erbjuda Hannity 1000 dollar för varje sekund han waterboardas:

Vad Hannity svarade? Har inte sett något än. Ber att få återkomma.

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera