Livsstil Burkologi Öl smakar bäst på flaska. De nya, smala burkarna vill ändra på det. Av: Nina Brevinge
Livsstil Mjukt, varmt och ostigt Mac & cheese har gått från billig snabbmat till finkrogarnas kök. Av: Maggie Strömberg
Livsstil – Maten är utskriven! En köttbit, en tandprotes eller varför inte ett mänskligt hjärta. Nästan vad som helst går nu att printa. Av: Gilda Hamidi-Nia
Intervju »Jag mår dåligt när folk säger att jag är modig« Skådespelaren och »Halv åtta hos mig«-vinnaren Andrea Edwards vill inte bli någon hjälte. Av: Redaktionen
Krönika Malin Siwe: Banta – men inte på barnen Det kunde förstås bli ännu bättre om en del föräldrar läste läxor med barnen i stället för att sätta sin egen kropp främst.
Livsstil Gryning i grytan Efter stenålderskosten är det antikens manna som hyllas i hälsokretsar. Av: Matilda Lindwall
Kultur »Sopranos« sista offer Hollywoods behov av tjocka män blev James Gandolfinis olycka. Av: Elsa Westerstad
Krönika Lotta Lundgren: Skål för gammelmormor Ingen annanstans anser man att kryddat brännvin, dill, socker, ättika, fet fisk, hårt bröd och lagrad ost bildar en harmonisk helhet och kulinarisk fullträff.
Livsstil Förstklassigt Lättare öl går starkt framåt när alkoholen inte längre är poängen. Av: Redaktionen
Fem frågor »Vår roll är att ta ställning ibland« Förra året trotsade tidningen GT festivalen Way Out Wests köttförbud. I år ligger man lågt. Varför? Av: Nina Brevinge
Livsstil Fula gubbar Hepatit, vinterkräksjuka och dvärgbandmask. Hur mår egentligen bären? Av: Anna Ritter
Bokrecension 3. Från Leila Khaled till Greta Thunberg – ett halvt sekel av palestinsk vänstersekterism Av: Lars Åberg•