Prata med oss!

Text:

Vi på Fokus vill ingå i en konversation med alla människor som är intresserade av de ämnen vi är intresserade av och skriver om. Vi vill att alla som vet något vi inte vet, eller har tänkt på något vi inte tänkt på, också tar sig ton och uttrycker det.

Sanningen finns inte på vår redaktion, den finns ute bland folk. Och därför jobbar vi stenhårt med att skapa en bred och konstruktiv diskussion kring allting vi gör. Både innan och efter publicering.

På tisdag, den 27 maj, är vi med och ordnar ett seminarium tillsammans med Fiber optic valley, som handlar om internet och demokratin. Vi kommer att diskutera makten, offentlighet, och medias roll. Främst med utgångspunkt ur vår sajt makthavare.se, där man bland annat kan bevaka vad som sägs om en viss person i svenska bloggar, och bidra med information om en person eller företeelse i en wiki. Seminariet kommer att sändas via bambuser, det vore kul om ni kollade in det, och deltog via chatten.

Redan nu kan du joina vår diskussionsgrupp, internet och demokratin, där vi kommer fortsätta diskutera de här frågorna. För det är oftast inte slutsatserna som är viktigast, utan samtalet runt omkring dem.

Deltar på seminariet gör bland annat: Katrine Kielos, Pär Henriksson, Martin Jönsson och Jonas Morian. Samt en massa andra supersmarta människor.

Vi ses på internet!