Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
Redaktionsbloggen

Sträng på film

När Mona Sahlin i dag lovar återställare av vårdnadsbidrag är det väl ingen som blir riktigt förvånad. Hela debattartikeln går i linje med vårt jobb i dagens blaska. Socialdemokraternas Förnyelse kommer att landa i traditionell socialdemokratisk politik och en retorik som försöker andas framtid. Vilket fått en del s-bloggare att oroa sig, exempelvis här och här.

Själv tänker jag mest på Gunnar Sträng. Vi skriver lite om honom också i texten. Någon borde författa ett filmmanus om honom snart. Ingvar Hirdwall är som klippt och skuren för rollen som Sveriges rikshushållare.

Vem som ska spela den då mycket unga Mona Sahlin har jag inte kommit på än. Idéer mottages alltså med det som brukar kallas tacksamhet.

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera