Redaktionsbloggen

Sunkiga sexfantasier

Jessica Zandén och Cecilia Gyllenhammar känner sig inte bekräftade som kvinnor. Därför sitter de på en grekisk ö, omgivna av riktiga, latinska karlar med hår på bröstet och drag i nävarna, och filosoferar över den svenske mannens fisljumma existens.

De kåta Harlequinfantasierna är rätt underhållande, innan de spårar ur helt i ett svammel om ”ömheten i ett slag över munnen” och vikten av att förstå kraften i ett försoningsknull för att kunna hjälpa en misshandlad kvinna. När Zandén och Gyllenhammar kommit ut ur ouzodimman vore det rätt intressant att höra dem utveckla sitt resonemang. Varför inte låta dem föreläsa på en kvinnojour? Tala om för de sönderslagna ansiktena att de borde vara tacksamma (och kåta) över sina machomän som aldrig skulle drömma om att torka barnspyor eller dela på föräldraledigheten.

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera