Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
Redaktionsbloggen

Mera makt på nätet

Vilket parti passar just dig i EU-valet? Och vad händer på miljöpartiets kongress? Lite i smyg har vi nylanserat makthavare.se tillsammans med våra samarbetspartners på Almedalsbloggen. Varje dag uppdateras sajten med nya artiklar och analyser, och alla stora politiska händelser direktbevakas. Dessutom har vi byggt ut det digitala uppslagsverket över Sveriges viktigaste makthavare, där du själv kan redigera texterna. Så ta gärna en sväng förbi makthavare.se.

Vem minns inte rekommendationerna om »6 till 8 skivor bröd om dagen« eller uppmaningar att äta mer frukt och mindre fett. Samtidigt som kunskapen om vad vi borde äta har ökat och råden blivit fler har vi blivit allt fetare. Nu har experterna gett upp och försöker i stället att göra skräpmaten nyttig. Vårt stora reportage den här veckan handlar om vårt komplicerade förhållande till mat.

När politikerna lämnade ifrån sig beslutanderätten i asylärenden sa man att syftet var att göra processen mer rättssäker. Men vår genomgång visar att bara en av 100 lyckas med att driva sitt fall i högsta instans. Trevlig läsning!

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera