Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
Redaktionsbloggen

Hej Almedalen

Undrar vad som blir den stora snackisen i år? 1993 var det pigavdraget, 2003 Mauds Hitlerfadäs. Säkert är i alla fall att Almedalen har blivit en ständigt expanderande galax, med egna naturlagar och ett myller av små solsystem (okej, flummigt, men ni får förlåta en gammal SciFi-nörd).
För Fokus del verkar det bli en toppenvecka. Vårt och fd Almedalsbloggens gemensamma projekt makthavare.se kommer att äga veckan (och där går det att följa det som händer för er som inte är på plats). Dessutom ordnar vi ett tungt seminarium tillsammans med Synovate, och lanserar på allvar projektet Makten och öppenheten.

Här kommer ett bonusklipp: Karl Rove förklarar varför det bara är förlorarna som ogillar smutskastning. (Han var ju, oförklarligt men spännande nog inbjuden av Timbro till förra årets upplaga av Almedalsveckan).

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera