Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
Redaktionsbloggen

Årets makthavarlista snart klar

Nu är det bara en dryg vecka kvar till vi presenterar Fokus årliga makthavarrankning. Torsdagen den 5 november offentliggörs de 100 personerna med mest inflytande över Sverige under 2009. Just nu håller vi med finjusteringarna i rankningen och det ser spännande ut.

Vad är egentligen makt? Och vem har mest?

Här kan du läsa förra årets makthavarrankning och den som var året innan dess. På makthavare.se får du inte bara de bästa blogginläggen om svenska makthavare utan också hela wiki-databasen över de svenska makthavarna. Och så kan du förstås kommentera vår rankning och bidra med dina tankar om makt.

Varmt välkommen i den diskussionen!

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera