Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
Redaktionsbloggen

Vad många ni är!

Serious times – serious media. Så lyder en gammal sanning i massmediernas värld. När det är svåra tider söker sig människor till seriösa medier. Under krisåret 2009 ökade antalet Fokusläsare med 29 procent jämfört med samma period året innan. Det innebär att det nu är 53 000 personer som varje vecka läser Fokus. Vi är otroligt glada över siffrorna, men vi tror att det finns ännu fler som skulle ha glädje av tidningen. Därför kommer här ett erbjudande. Alla som är prenumeranter får helt utan kostnad ge bort fyra nummer av Fokus till någon ni känner. Mejla till pren@fokus.se så sköter vi resten.

Den här veckan berättar Anders Billing och Emma Härdmark om vad som hände bakom kulisserna före och under Vattenfallskandalen. Det är rafflande läsning. Anders Jonsson och Torbjörn Nilsson har klurat ut vilka som blir ministrar om de rödgröna vinner valet, och med anledning av åtalet mot barnläkaren undersöker Lisa Bergman om Astrid Lindgrens barnsjukhus är ett bra eller dåligt sjukhus.

Även i svåra tider ska man ha lite kul. I samband med 65-årsjubileet har vi grävt fram massor med fakta om alla invånare i Mumindalen.

4 thoughts on “Vad många ni är!

 1. ringholm skriver:

  Seriously intressant nummer verkar det vara! Synd jag inte kan läsa det eftersom er unseriously distributör Posten för örtielfte gången inte lyckas leverera. Srsly – agera!

  1. Martin Ahlquist skriver:

   Hej ”ringholm”.
   Förutom att du har ett fyndigt alias så sätter du också fingret på något väldigt viktigt. Det finns en tanke med att Fokus kommer just på fredagar. Du ska ha helgen på dig att läsa fördjupningar om aktuella händelser. Därför är det så otroligt frustrerande när andra (läs Posten) slår undan benen för oss. Vi ligger på som bara den för att påpeka problemen men Posten har, för att uttrycka sig diplomatiskt, en bit kvar på sin resa från monopolföretag till kundorienterat företag.
   Martin Ahlquist, chefredaktör

Kommentarer är avstängda.

Video: Erik Fichtelius

Frågan som förföljt KD

KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera