Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
Redaktionsbloggen

Glad påsk!

Påsken är en tid då till och med de allra minst flitiga kyrkobesökarna kan få för sig att ta sig till kyrkan för lite andlig spis, eller vad det nu är man är ute efter. Annars är det glest mellan bänkraderna och Svenska kyrkan famlar efter sin framtid. Mc-gudstjänster eller politisk radikalisering, inga idéer förkastas när det handlar om att rädda vad som räddas kan. Eric Schüldt letar efter livstecken i Sveriges största organisation.

Katastrofen i Fukushima graderas nu som lika allvarlig som den i Tjernobyl. Det verkar dock inte bekomma den ukrainska regeringen som planerar att bygga 22 nya reaktorer, konstaterar Fredrik Nejman.

Det är nio år sedan finansmannen Jan Stenbecks plötsliga bortgång. Han lämnade efter sig ett brokigt företags­imperium och en nästan lika brokig skara av arvingar. Nu har dottern Cristina slutligen kopplat greppet om makten. Anders Billing berättar om hur det gick till.

Till sist har vår krönikör Thomas Engströms blodtryck stigit ordentligt. Allt på grund av en elräkning.

Nu tar vi på redaktionen ett påskuppehåll, men den 29 april är vi tillbaka igen.

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera