Redaktionsbloggen

Välkommen Anna. Tack Lotta!

En av de roligaste sakerna med mitt jobb är att är att välkomna nya begåvade medarbetare. I förra veckan blev det klart att Anna Körnung kommer att arbeta på Fokus. Annas CV är så långt att jag inte tar upp allt här men chefredaktör för Veckans Affärer och chef för Svd Näringsliv är ett par av punkterna. Anna är väldigt entusiastisk inför att börja på Fokus och det är i högsta grad ömsesidigt.

En av de tyngsta sakerna är att skiljas från begåvade medarbetare. Fokus redaktionschef Lotta Engzell-Larsson har under fem år varit en nyckelperson i arbetet att bygga upp en väl fungerande redaktion. Hon har också varit ställföreträdande ansvarig utgivare. Lotta säger själv att hon aldrig tidigare varit på ett jobb så länge som hon varit på Fokus och att det helt enkelt är dags att göra något annat.

Anna börjar på Fokus redan denna vecka, och Lotta kommer att vara kvar som redaktionschef fram till slutet av januari.

Tack för allt du tillfört Fokus Lotta! Varmt välkommen Anna!

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera