Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
Politiska-tal Fokus listar

Här är världens bästa tal

Twitter, Facebookinlägg eller videosnuttar må vara uppmärksammade och framgångsrika. Men inget i politiken slår en väl framfört tal. Talekonsten har en given plats i politiken även i en digital tidsålder. Partiledarnas talskrivare har redan börjat fundera över de formuleringar som kan bli ihågkomna från valåret 2018.

Det finns en hel del talare att lära av. Fokus har valt ut några av de viktigaste och bästa politiska talen någonsin. Urvalet har begränsats något av att talet eller delar av talet ska finnas på Youtube.

Här är vår topplista:

15-11

10-6

5-1

Video: Erik Fichtelius

Frågan som förföljt KD

KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera