Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
Fokus listar

Här är världens bästa tal

Fokus politiska reportrar listar några extra minnesvärda tal.

Twitter, Facebookinlägg eller videosnuttar må vara uppmärksammade och framgångsrika. Men inget i politiken slår en väl framfört tal. Talekonsten har en given plats i politiken även i en digital tidsålder. Partiledarnas talskrivare har redan börjat fundera över de formuleringar som kan bli ihågkomna från valåret 2018.

Det finns en hel del talare att lära av. Fokus har valt ut några av de viktigaste och bästa politiska talen någonsin. Urvalet har begränsats något av att talet eller delar av talet ska finnas på Youtube.

Här är vår topplista:

15-11

10-6

5-1

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera