Fem frågor »Julbordet handlar inte om att det ska vara gott« Hur äter man ett julbord? Av: Nina Brevinge
Aktuellt Förgiftning à la française Frankrike skakar i sina grundvalar efter veckans mat-debacle. Av: Anna Körnung
Intervju »Jag är inte rädd för nånting« Matjättechefen och allt-i-allon Sonat Burman Olsson har bytt sida. Av: Redaktionen
Intervju »Vi levde på kaniner« Kocken och köksfeministen Karin Fransson började laga mat för att överleva. Av: Redaktionen
Livsstil Knäckfrågan Kan höjda priser, crowdfunding och 700 förbannade dalmasar rädda landets mest klassiska knäckebröd? Av: Emil Arvidson
Aktuellt Larmar och gör sig till Livsmedelsprofeterna sluggar vilt. Vem ska man egentligen tro på? Av: Nina Brevinge
Krönika Lotta Lundgren: Sviken av en grottman Är det för djurens skull han målar sig? Jag skiter i vilket och njuter av Donnie. Ända tills han börjar förklara sig.
Livsstil Med mat i huvudrollen Filmbranschen får allt svårare att värja sig från foodiekulturen. Av: Redaktionen
Fem frågor »Det finns ett behov av att få fira något« I morgon, lördag, är det kanelbullens dag – var kommer vårt behov av att fira från? Av: Linn Svalö
Bokrecension 3. Från Leila Khaled till Greta Thunberg – ett halvt sekel av palestinsk vänstersekterism Av: Lars Åberg•