Livsstil Påläggskalv Salta, lufttorka, krydda, rök och ånga så får du kändiskockarnas favoritkött. Av: Redaktionen
Aktuellt Älskade danska kulturkrig! Så markerar vi återigen skillnaderna mot vårt grannland. Av: Ida Ölmedal
Fem frågor »Välj godis med stor volym, som skumbitar« Åsa Brugård Konde, som nutritionist, vad tycker du man ska tänka på när man fyller påskäggen? Av: Ida Ölmedal
Fem frågor »Banta kan vara farligt för äldre« I dagarna kom en ny studie som pekar på att för hög proteinkonsumtion kan fyrfaldiga risken att dö i cancer. Kerstin Brismar är professor i medicin, vad är det nya i den här studien? Av: Ida Ölmedal
Inrikes Bondeoffer Mjölk var något av det svenskaste som fanns. Nu är den en global handelsvara, vilken som helst. Många vinner på utvecklingen, men mjölk ger inga starka bönder. Av: Redaktionen
Inrikes Kampen om kräftdjuren Förvirringen är total i räkbråkets kölvatten. Men kanske äter svenskarna bara fel räka. Av: Jonas Elvander
Fem frågor »Jag mår bra av kraftig mättnad« Edward Blom, hur laddar du inför årets julbord? Av: Matilda Lindwall
Bokrecension 3. Från Leila Khaled till Greta Thunberg – ett halvt sekel av palestinsk vänstersekterism Av: Lars Åberg•