Vad många ni är!

Text:

Serious times – serious media. Så lyder en gammal sanning i massmediernas värld. När det är svåra tider söker sig människor till seriösa medier. Under krisåret 2009 ökade antalet Fokusläsare med 29 procent jämfört med samma period året innan. Det innebär att det nu är 53 000 personer som varje vecka läser Fokus. Vi är otroligt glada över siffrorna, men vi tror att det finns ännu fler som skulle ha glädje av tidningen. Därför kommer här ett erbjudande. Alla som är prenumeranter får helt utan kostnad ge bort fyra nummer av Fokus till någon ni känner. Mejla till [email protected] så sköter vi resten.

Den här veckan berättar Anders Billing och Emma Härdmark om vad som hände bakom kulisserna före och under Vattenfallskandalen. Det är rafflande läsning. Anders Jonsson och Torbjörn Nilsson har klurat ut vilka som blir ministrar om de rödgröna vinner valet, och med anledning av åtalet mot barnläkaren undersöker Lisa Bergman om Astrid Lindgrens barnsjukhus är ett bra eller dåligt sjukhus.

Även i svåra tider ska man ha lite kul. I samband med 65-årsjubileet har vi grävt fram massor med fakta om alla invånare i Mumindalen.