Redaktionsbloggen

23 500

Rubriken anger Fokus upplaga första halvåret 2008. Det innebär en ökning med 26 procent jämfört med samma period 2007 och 18 procent upp jämfört med hösten 2007 (TS första halvåret 2008).

Fokus fortsätter växa och det stärker oss i vår övertygelse att det behövs ett nyhetsmagasin som varje vecka ger fördjupning och sammanfattning i det alltmer neurotiska nyhetsflödet. Och inte minst: för att råda bot på det dåliga samvete som för många av oss växer i samma takt som högen av olästa dagstidningar.

Självklart är vi glada över siffrorna, men inte nöjda. Fokus ska fortsätta växa, och faktum är att du som läser det här är en viktig del i den målsättningen. Det är framför allt genom »mun -mot-munmetoden« som vi får nya läsare. Så fortsätt gärna berätta för vänner och bekanta om Fokus.

I det här numret skärskådar vi våra tre största städer. Vem vinner kampen om de viktiga väg- och järnvägsmiljarderna och var i Sverige finns de bästa framtidsförutsättningarna? Jag tror att många kommer att bli förvånade över resultatet.

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera