Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
Redaktionsbloggen

Det går bra nu

Ja, kära läsare, det är dags för en portion skryt igen. Det går inte att undvika en vecka då vi får siffror som visar att antalet läsare på ett år stigit med 67 procent till 70 000 (Orvesto 2010:2). Samtidigt rullar det in fyra nomineringar till 2010 års Tidskriftspris: Emma Härdmark (Årets journalist), Claes Lönegård (Årets genombrott), Daniel Hamrin (Årets annonssäljare) och Makthavare/Fokus.se (digitala medier).

Vi är stolta och glada över framgångarna men ödmjuka inför uppgiften. Det är ett löfte till er 70 000 läsare att vi aldrig ska slå oss till ro utan alltid kämpa för att varje ny tidning ska vara den bästa vi gjort.

Den här veckan har vi givetvis kastat oss över veckans stora nyhetshändelser. Apropå terrorlarmet berättar Hanna Sistek om pojkar i Sverige som åker till träningsläger för terrorister i Somalia. Torbjörn Nilsson skriver om statsministern som blir alltmer lik sin företrädare. Lisa Bergman har tittat närmare på hur det går till när starka män gör upp om miljardbyggen med skattebetalarnas pengar.

Trevlig läsning!

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera