Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
Redaktionsbloggen

Glad sommar!

Våren har varit intensiv med skuldkris, arabisk vår och socialdemokratiskt partiledarbyte. Ändå är det med blandade känslor vi nu sommarstänger redaktionen några veckor. Det kan vara väldigt frustrerande att från hängmattan betrakta alla frågetecken som den dagliga nyhetsrapporteringen lämnar efter sig. Frågetecken som det är Fokus uppgift att räta ut.

Som kompensation har vi laddat sommarnumret med extra mycket läsning. Anders Billing berättar historien om hur moderaterna gjorde näringslivets företrädare till sina motståndare och vann väljarnas förtroende.

Vår, numera återkommande, medarbetare Eric Schüldt ger er en vindlande existentiell betraktelse om muminpappan och den onödige mannen. Ni kommer att få läsa mer av Eric i höst.

Linda Eriksson lyfter fram musikerna som jobbar hårdast men syns minst i sommar – kompmusikerna.

Kanske tänker ni lyxa till med ostron och champagne under semestern? Passa på, för snart är det inte lyx längre. Försäljningen av molluskerna har exploderat och snart kan de vara lika exklusiva som flintasteken, berättar Per Styregård.

Den 26 augusti är vi tillbaka i brevlådorna igen. Till dess, trevlig sommar!

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera