Veckans bråk: Melodifestivalen – nu snuskigare än någonsin

Nu blir det bra vibrationer i Melodifestivalen.

Text:

Bild: TT

Under Melodifestivalens årliga presskonferens fick vi veta att Gunilla Persson tävlar nästa år. Persson blev känd i realitysåpan Svenska Hollywoodfruar. Schlagerscenen äntrar hon i i sällskap med bland andra den trendsättande artisten Fröken Snusk som tagit vårt avlånga land med storm med sin epa-dunk. Gunilla Perssons bidrag till tävlingen heter I won't shake (la la la) och den snuskiga artistens låt Unga och fria.

Gunilla Persson kände inte till vem Fröken Snusk var. Men när hon blev varse hade hon ett och annat att säga.

"Jag skulle inte vilja bli kallad det, det var ju ett fruktansvärt namn. Fy, fy, fy. Alltså, kan hon inte hitta på något bättre", sa Hollywoodfrun till Aftonbladet.

Perssons uttalande nådde Fröken Snusk. Epa-dunkaren sa att man självklart får vara snuskig.

"Jag känner att, vafan, kom igen. Men jag kommer att hålla det städat här så hon behöver inte oroa sig. Det blir inte jättemycket snusk", sa Fröken Snusk till Aftonbladet. 

Och en del annat också. Som: "Alltså folk ser mig som en som bara sjunger om snusk. Men vi har städade låtar också, det är klart man ska hålla det städat. Det är ändå inför många yngre och äldre."

Gunilla Persson har profilerat sig som kritisk till snusk. Bland annat i Svenska Hollywoodfruar där hon enligt Aftonbladet deltog i ett infekterat dildobråk. 

Fröken Snusk fick frågan vad hon känner kring att möta Persson och sa:

"Skitkul, jag är taggad på att höra."

Det melodramatiska mellodramat löste sig. Gunilla Persson sansade sig och sa att hon kände glädje över att tävla i samma program som Fröken Snusk.

"Jag kommer prata med alla, vi ska alla vara vänner. Det finns säkert många bra saker i henne trots att hon har valt ett så konstigt namn."

***