Skapa konto

Skapa konto
Förnamn är ogiltigt
Efternamn är ogiltigt
Lösenord är inkorrekt
Lösenord och bekräftat lösenord stämmer inte överens

Du måste godkänna användarvillkoren
Inrikes

Europaval och sen då?

Se debatten från Fokus seminarium om vad vi kan lära oss av EU-valet. Medverkar gör Rick Falkvinge (pp), Veronica Palm (s), Lars Lindblad (m).

Mot bakgrund av Synovates analys av resultatet i europaparlamentsvalet fick företrädare för [[piratpartiet]], [[socialdemokraterna]] och [[moderaterna]] diskutera vilka lärdomar de tar med sig till riksdagsvalet 2010.

Bambuserströmmen nedan innehåller paneldebatten mellan [[Veronica Palm]] (s), [[Lars Lindblad]] (m) och [[Rickard Falkvinge]] (pp), och spelades in av Stefan Flod från Ung pirat. Modererar debatten gör Fokus chefredaktör [[Karin Pettersson]].

Läs nästa artikel
KrönikaInrikes/utrikes
Prenumerera